Kontakt os

Tilbygning i Viborg, Hobro og omegn

Få mere plads derhjemme med en tilbygning til huset

Ønsker du mere plads i hjemmet er en tilbygning muligvis den rette løsning for dig. Skal du have nyt køkken, større badeværelse eller skal slottet have ny fløj, har I måske brug for en tilbygning fra MB Byg.

Et tilbyg kan tit være en bedre idé end nybyggeri. Ligesom med nyt tegltag eller nye vinduer eller nye solceller på taget, er en tilbygning med til at øge husets salgsværdi ved et evt. senere salg. Herudover er der en række andre fordele ved at opføre et tilbyg i stedet for nybyggeri. Du bliver i det samme nabolag, ungerne skal ikke flytte skole, du undgår alt flyttebesværet det er en del billigere.

MB Byg udfører tømrerarbejde i højeste kvalitet med de bedste materialer. Materialernes høje kvalitet giver et væld af muligheder for dit tilbyg. Særlige konstruktioner grundet træets styrke og alsidighed gør dit tilbyg til en nydelse i sig selv.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning til huset

Hos MB Byg udfører vi tømrerarbejde indenfor tilbyg til huset i Viborg og Hobro området, men kører også gerne længere for at hjælpe dig. Vi giver gerne uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Så kontakt os i dag på telefon 51 34 45 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.