Tilbygning i Viborg og omegn

Få mere plads derhjemme med en tilbygning til huset

Ønsker du mere plads i hjemmet, så er en tilbygning den rette løsning for dig. Skal du have nyt køkken, større badeværelse eller skal slottet have ny fløj, så kan MB Byg hjælpe. Når du mangler en tømrer i Viborg og omegn, kan du med fordel kontakte MB Byg.

Et tilbyg kan tit være en bedre idé end nybyggeri. Ligesom med nyt tegltag eller nye vinduer eller nye solceller på taget, er en tilbygning med til at øge husets salgsværdi ved et evt. senere salg. 

Herudover er der en række andre fordele forbundet med at opføre et tilbyg i stedet for nybyggeri. Du bliver i det samme nabolag, ungerne skal ikke flytte skole og du undgår alt flyttebesværet.

MB Byg udfører tømrer arbejde i højeste kvalitet med de bedste materialer. Materialernes høje kvalitet giver et væld af muligheder for dit tilbyg. Særlige konstruktioner grundet træets styrke og alsidighed gør dit tilbyg til en nydelse i sig selv.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning til huset

Hos MB Byg udfører vi tømrerarbejde indenfor tilbyg til huset i Viborg og Hobro området, men kører også gerne længere for at hjælpe dig. Vi giver gerne uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Så kontakt os i dag på telefon 51 34 45 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrer. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Tømrerfirmaet 
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 86 62 30 00
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram