Tagarbejde i Viborg og omegn

Trænger du til et nyt tag

Skal du have udskiftet dit tag? Et nyt tag er en stor beslutning, men er oftest en rigtig god investering fremfor at reparere taget, der måske er udtjent i forevejen. MB Byg hjælper dig med dit tagprojekt i Viborg og omegn.

Tegltag er et solidt, klassisk og tidløst naturprodukt. Tegltag har gennem de sidste mange år været danskernes foretrukne tagbelægning grundet det tidsløse design. 

Tegltag bliver kun smukkere med tiden, og kan holde i flere hundrede år, da det ikke indeholder bindemidler eller tilsætningsstoffer. Dette betyder god økonomi i vedligeholdelsen.

Tegltag til nybyggeri, tilbygninger eller andre bygninger

MB Byg lægger alle former for tegltag til både nybyggeri, tilbygning og andre former for bygninger. Vi har erfaring med alt fra den klassiske s-form til helt flade teglskifer. Desuden kan tegltag fås i et utal af farver med og uden glans.

Med nyt tegltag på din ejendom, øges din gensalgsværdi, når huset engang skal sælges. Med et glaseret eller engoberet tegltag, holdes taget fri for mos og alger i hele tagets levetid, og det beholder sin smukke farve og glans.

Få et godt tilbud på tagarbejde

Hos MB Byg udfører vi tagrenovering og lægning af nyt tag i Viborg og Hobro området, men kører også gerne længere for at hjælpe dig.

Vi komme derfor gerne forbi for at rådgive og vejlede dig om dit tag, og giver et ganske uforpligtende tilbud på din opgave.

Så kontakt os i dag på telefon 51 34 45 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

MB Byg er din garanti for ordentligt håndværk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Tagarbejde

  Hos MB Byg kan vi hjælpe dig med et helt nyt tag eller med renovering af dit gamle tag. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrersvend. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 51 34 45 55
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram