Kontakt os

Tagarbejde i Viborg, Hobro og omegn

Trænger du til et nyt tag

Skal du have udskiftet dit tag i Viborg, Hobro og omegn, så MB Byg det det rette firma at gå til. Selvom et nyt tag er en stor investering, er det oftest en rigtig god ide fremfor at reparere taget, der måske er udtjent i forevejen.

Tegltag er et solidt klassisk og tidløs naturprodukt. Tegltag har gennem de sidste mange år været danskernes foretrukne tagbelægning grundet det tidsløse design som tegltag har. Tegltag bliver kun smukkere med tiden og kan holde i flere hundrede år da det ikke indeholder nogen bindemidler eller tilsætningsstoffer. Dette betyder god økonomi i vedligeholdelsen.

Tegltag til nybyggeri, tilbygninger eller andre bygninger

MB Byg ligger alle former for tegltag til både nybyggeri, tilbygning eller andre former for bygninger. Vi har erfaring med alt fra den klassiske s-form til helt flade teglskifer. Desuden kan tegltag fås i et utal af farver med og uden glans.

Med nyt tegltag på din ejendom, øges din gensalgsværdi når huset engang skal sælges i fremtiden. Med et glaseret eller engoberet tegltag, holdes taget fri for mos og alger i hele tagets levetid og det beholder sin smukke farve og glans.

Få et godt tilbud på tagarbejde

Hos MB Byg udfører vi tagrenovering og lægning af nyt tag i Viborg og Hobro området, men kører også gerne længere for at hjælpe dig.

Vi komme derfor gerne forbi for at rådgive og vejlede dig om dit tag, og giver et ganske uforpligtende tilbud på din opgave.

Så kontakt os i dag på telefon 51 34 45 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

MB Byg er din garanti for ordentligt håndværk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.