Energioptimering

Hos MB Byg er vi eksperter i energioptimering. Med den rette isolering kan du spare mange penge på varmeregningen

Energioptimering af din bolig i Viborg og omegn

Vi har stor erfaring i udførelse af loft isolering med Knauf Supafil glasuldgranulat. Fordelen med granulat er at den fylder eventuelle huller i eksisterende isolering, samt giver en hel isoleringsflade uden samlinger.

Vi starter med at forberede tagfoden (der hvor taget mødes med yder/indervæggen) til den øgede mængde loftisolering. Det gør vi ved at lægge nogle skråtskårede hårdbats eller OSB plader ud imellem spærene , så granulatet ikke falder ud over tagfoden.
Dernæst hæver vi gangbroen til det ønskede niveau – oftest 2-300 mm over det nuværende isoleringslag. Gangbroen udføres i 22×100 mm høvlet fyretræsforskalling i 60 cm bredde og i husets fulde længde.

Dernæst laves der en kant rundt ved loftlem der sikrer at granulatet bliver på loftet. Når disse foranstaltninger er lavet, går vi i gang med at blæse ud.
Når du får lagt ekstra isolering på dit loft, kan du typisk reducere din varmeregning med 15-20% samtidig med at du opnår et varmere hus. Varmen fordeler sig også bedre i huset – alene fordi varmen nu bliver der hvor varmen er tiltænkt.
LIGE NU – har vi faste lave m2 priser for loftisolering.

Udover loftsisolering udfører Tømrerfirmaet Morten Busk Byg også hulmursisolering samt isolering af etageadskillelser

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Knauf Insultation

  Ved du hvor mange penge du spilder ved opvarmning af din bolig? Knauf Insultation har lavet en beregner der kan regne din energieffektivitet ud. Du skal blot indtaste en række oplysninger om din bolig, så udregner Knauf Insultation din energieffektivitet.

  Klik her for at komme til beregneren nu.

  Supafil Frame

  Knauf Supafil® Frame Blowing Insulation er en løs glasulds granulat, til mekanisk “indblæsning”, udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber. Supafil® Frame fiber er Nota-Q compliant, og dette bekræftes uafhængigt af EUCEB (ikke klassificeret som et ræftfremkaldende stof under EU Direktivet 67/548/EEC om farlige stoffer og Direktivet 97/69/EC). Fiberen er også forud-registreret under R.E.A.C.H.

  Varmeledningsevne

  Supafil® Frame har en varmeledningsevne, der ligger mellem 0,033 – 0,042W/mK, alt efter den densitet, som anvendelsen kræver. Se tabel sid. 3.

  Brand

  Supafil® Frame klassificeres som Euroclass A1 til EN ISO 13501-1

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrer. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Tømrerfirmaet 
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 86 62 30 00
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram