Kontakt os

Nye vinduer i Viborg, Hobro og omegn

Nye vinduer monteret af MB Byg nær Viborg

Nye vinduer til huset, garagen, stalden skuret – MB Byg monterer nye vinduer i alle former for bygninger.

Energibesparende vinduer

Nye vinduer har en lang række fordele som betyder at det sjældent kan betale sig at lade være at skifte. Nye vinduer er energibesparende da de er bedre isolerede end de gamle. Er af tykkere lag glas og det trækker ikke ind ved vinduerne. Kan dine vinduer ikke holde varmen inde og kulden ude, så er det en god idé at få nye vinduer monteret af MB Byg.

Valg af vinduer

Der findes flere forskellige typer af nye vinduer til både nybyggeri og tilbygning til huset. Nye vinduer i træ giver huset ægte charme og er billige i anskaffelse. De kræver til gengæld at du svinger malerpenslen en gang i mellem. Nye vinduer i træ/alu kræver ingen vedligehold men er en smule dyrere end trævinduer. Nye vinduer i mahogni giver et mere eksklusivt look, men kræver oliering. Sidst men ikke mindst kan du anskaffe dine nye vinduer i plast, som klart er den mest holdbare løsning. Disse vinduer er også helt vedligeholdelsesfrie.

Læs også: Nye døre til din bolig

Kontakt os for en snak om dine nye vinduer

Er dine vinduer i dårlig stand, eller trænger boligen blot en lidt forandring, så kan vi sammen finde de der bedst passer til dig og din bolig.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående tilbud eller spørgsmål. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os på telefon 51 34 45 55.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.