Nye vinduer i Viborg og omegn

Nye vinduer monteret af MB Byg nær Viborg

Nye vinduer til huset, garagen, stalden eller skuret – MB Byg er din lokale tømrer og monterer nye vinduer i alle former for bygninger.

Energibesparende vinduer

Nye vinduer har en lang række fordele som betyder, at det sjældent kan betale sig at lade være at skifte. Nye vinduer er energibesparende, da de er bedre isolerede end de gamle. De er af tykkere lag glas, og det trækker ikke ind. Kan dine vinduer ikke holde varmen inde og kulden ude, så er det en god idé at få nye vinduer monteret af MB Byg - din foretrukne tømrer i Viborg og omegn.

Valg af vinduer

Der findes flere forskellige typer af nye vinduer til både nybyggeri og tilbygning til huset. Nye vinduer i træ giver huset ægte charme og er billige i anskaffelse. De kræver til gengæld, at du svinger malerpenslen en gang i mellem. Nye vinduer i træ/alu kræver ingen vedligehold, men er en smule dyrere end trævinduer. 

Nye vinduer i mahogni giver et mere eksklusivt look, men kræver oliering. Sidst men ikke mindst kan du anskaffe dine nye vinduer i plast, som klart er den mest holdbare løsning. Disse vinduer er også helt vedligeholdelsesfri.

Læs også: Nye døre til din bolig

Kontakt os for en snak om dine nye vinduer

Er dine vinduer i dårlig stand, eller trænger boligen blot til lidt forandring, så kan vi sammen finde den løsning, der bedst passer til dig og din bolig.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående tilbud eller spørgsmål. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os på telefon 51 34 45 55.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrer. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Tømrerfirmaet 
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 86 62 30 00
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram