Om MB Byg: Din tømrer i Viborg

Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

MB Byg blev grundlagt af tømrer Morten Busk i 2009. Til at starte med fungerede virksomheden som et deltids-tømrerfirma, men siden efteråret 2012 har MB Byg været en fuldtidsbeskæftigelse, som gennem årene er blevet udvidet flere gange. 

I dag beskæftiger MB Byg en stor gruppe dygtige medarbejdergruppe, som kan klare alle slags tømreropgaver. Mangler du en tømrer i Viborg og omegn, står vi altid klar til at hjælpe.
+10 års erfaring som tømrer
Erfaringsgrundlaget er 10 år med beskæftigelse hos tømrervirksomhed. Arbejdet har været alsidigt og mange forskellige arbejdsopgaver, store såvel som små. Som tømrer har Morten derfor en meget bred erfaring, som han meget gerne benytter i forbindelse med opgaver i Viborg om omegn.

Værdigrundlaget er, at have en god dialog med kunden, at vise respekt for kundens ønsker og at give fagligt relevant sparring. Således at få beskrevet projektet korrekt og sidst men ikke mindst at udføre et godt og solidt stykke håndværk til kundens tilfredshed.
Tømrer til alle opgaver
Intet projekt er for lille og heller ikke for stort, da MB Byg har flere samarbejdspartnere, som kan inddrages til et givent projekt, så der også kan udføres større projekter.

Målsætningen er altid at indfri dine forventninger, hvad angår kvalitet og pris.

Tømrer Viborg: Hos MB Byg klarer vi alle former for tømreropgaver i Viborg og omegn. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dit kommende byggeprojekt. 

Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS
Klokkestøbervej 8
8800 Viborg

Tlf. nr.: (+45) 51 34 45 55
Email: mb@mb-byg.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Samarbejdspartnere

  Vi benytter os gerne af lokale samarbejdspartnere i Viborg 

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrer. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Tømrerfirmaet 
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 86 62 30 00
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram