Om MB Byg

Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

Tømrerfirmaet MB Byg blev oprettet i 2009 som et deltids firma, og har siden efteråret 2012 fungeret som en fuldtidsbeskæftigelse. Lysten til at være selvstændig har altid været der og trods krisetider var det nu tid til at starte på fuldtid i firmaet. 

Erfaringsgrundlaget er 10 år med beskæftigelse hos tømrervirksomhed. Arbejdet har været alsidigt og mange forskellige arbejdsopgaver, store såvel som små. Jeg har derfor en meget bred erfaring indenfor tømrerfaget.

Værdigrundlaget er, at have en god dialog med kunden, at vise respekt for kundens ønsker og at give fagligt relevant sparring. Således at få beskrevet projektet korrekt og sidst men ikke mindst at udføre et godt og solidt stykke håndværk til kundens tilfredshed.

Intet projekt er for lille og heller ikke for stort, da MB Byg har flere samarbejdspartnere, som kan inddrages til et givent projekt, så der også kan udføres større projekter.

Målsætningen er altid at indfri dine forventninger, hvad angår kvalitet og pris.

Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS
Klokkestøbervej 8
8800 Viborg

Tlf. nr.: (+45) 51 34 45 55
Email: mb@mb-byg.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Samarbejdspartnere

  Vi benytter os gerne af lokale samarbejdspartnere i Viborg 

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrersvend. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 51 34 45 55
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram