Kontakt os

Nybyggeri i Viborg, Hobro og omegn

Vi tilbyder alt inden for nybyggeri nær Viborg

MB Byg tilbyder tømrerarbejde indenfor nybyggeri. Skal du have opført nye lokaler i form af tilbygning eller anden form for nybyg, så kontakt MB Byg i dag.

Vi ligger vægt på høj kvalitet fra start til slut og sørger for at alle reglementer og regler i forbindelse med nybyg er overholdt fra start til slut. Vi tilbyder alle former for nybyggeri til både private, erhverv samt det offentlige. Skal ungerne have nyt legehus, skal bilen have ny garage eller skal du i gang med nybyg af et nyt hus, så løser MB Byg opgaven. Ingen opgaver er for små, ingen opgaver er for store.

Skal dit nybyggeri udelukkende bestå af træ, påtager vi os gerne hele opgaven, ellers klarer vi med glæde dit tømrerarbejde.

MB Byg samarbejder med de bedste leverandører, hvilket sikrer dig et stort udvalg af materialer af bedste kvalitet.

Læs også: Tilbygning til din bolig

Kontakt os for en snak om dit byggeprojekt

Hos MB Byg får du et professionelt stykke arbejde og solide løsninger hver gang og vi giver gerne en hjælpende hånd til dit nybyggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående tilbud eller spørgsmål til dit nybyggeri. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os på telefon 51 34 45 55.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.