Nybyggeri i Viborg og omegn

Alt inden for nybyggeri i Viborg og omegn

MB Byg tilbyder tømrerarbejde indenfor nybyggeri. Skal du have opført nye lokaler i form af tilbygning eller anden form for nybyg, så kontakt MB Byg i dag.

Vi lægger vægt på høj kvalitet fra start til slut og sørger for, at alle reglementer og regler i forbindelse med nybyg er overholdt fra start til slut. 

Vi tilbyder alle former for nybyggeri til både private, erhverv samt det offentlige. Skal ungerne have nyt legehus, skal bilen have ny garage eller skal du i gang med nybyg af hus, så løser MB Byg opgaven. Ingen opgaver er for små, ingen opgaver er for store.

Skal dit nybyggeri udelukkende bestå af træ, påtager vi os gerne hele opgaven, ellers klarer vi med glæde dit tømrerarbejde.

Har du brug for en effektiv tømrer? MB Byg samarbejder med de bedste leverandører, hvilket sikrer dig et stort udvalg af materialer af bedste kvalitet.

Læs også: Tilbygning til din bolig

Kontakt os for en snak om dit byggeprojekt

MB Byg ønsker at være din foretrukne tømrer, og hos os får du altid et professionelt stykke arbejde og solide løsninger. Vi giver gerne en hjælpende hånd til dit nybyggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående tilbud eller spørgsmål til dit nybyggeri. Du kan skrive til os via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på telefon 51 34 45 55.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Tømrerfirmaet Morten Busk Byg ApS

  Tømrerfirmaet MB Byg er oprindelig startet i 2009 som et deltids firma, således har jeg arbejdet ved siden af som tømrer. Men fra efteråret 2012 er firmaet blevet en fuldtidsbeskæftigelse
  Tømrerfirmaet 
  Morten Busk Byg ApS
  Klokkestøbervej 8
  8800 Viborg, Danmark

  Tlf. nr.: (+45) 86 62 30 00
  Email: mb@mb-byg.dk

  CVR nr.: 35393854
  envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram